Зареждане

Кубрат Пулев: Бия Джошуа и после бия Фюри

Кубрат Пулев: Бия Джошуа и после бия Фюри
Публикувано на: Май 6, 2020 в 09:11 ч
Кубрат Пулев не вярва, че Антъни Джошуа се е възстановил психически след поражението, което му бе нанесено от Анди Руиз.

През 2019-та Джошуа бе победен за пръв път и то в седмия рунд. Англичанинът си отмъсти през декември, като си взе титлите обратно от Руиз със съдийско решение. При реваншът обаче Джошуа пазеше голяма дистанция, бе много предпазлив, въпреки че Руиз беше в ужасна форма.

Пулев трябваше да се бие с Джошуа през 2017-та, но претърпя контузия по време на тренировки и Карлос Такам го замени.

"Честно казано, малко съм разочарован, че не успях да се срещна с него тогава. За съжаление се възстановявах от травма и това ме спря. Но така е рекъл Господ. Сега дойде времето и аз съм по-силен - това е моята победа и сега ще е по-сладка," каза Пулев.

Той сподели, че определено Джошуа сега е по-колеблив.

"Не мисля, че Джошуа се е възстановил психически. Психиката е нещо, с което се раждаш, носиш го в себе си. Психическата издръжливост е нещо, върху което трябва да работиш още от най-малка възраст. Всичко започва с децата и семейството, с което израстваш, а след това продължаваш да я заздравяваш като възрастен.

Психиката на Джошуа обаче е много по-различна и беше въпрос на време да се разклати."


Промоутърът на Джошуа, Еди Хърн е убеден в победата на своя боксьор, а Пулев се притеснява че ще се опитат да го отстранят всячески от тази битка.

Вижте също: Кобрата може да отстъпи, за да има мач Джошуа - Фюри

Кубрат обаче остава целеустремен и дори е хвърлил поглед и към Тайсън Фюри.

"Сега съм много по-уверен, че мога да победя Джошуа. Независимо колко Еди Хърн се опитва да маневрира и да играе игрички, аз ще се изправя срещу Джошуа и ще го победя! Пише го и на звездите.

Чакам и двубой с Фюри. Ще се радвам да се бия с него, след като победя Джошуа. Битка с Фюри ще е голямо предизвикателство за мен и ще е голямо удоволствие."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес