Зареждане

Кубрат Пулев: Andy Ruiz отново ще победи Anthony Joshua

Кубрат Пулев: Andy Ruiz отново ще победи Anthony Joshua
Публикувано на: Ноември 17, 2019 в 11:24 ч
Кубрат Пулев успя да победи Rydell Booker по-рано този месец и така спечели втора поредна победа за 2019 година. Той е задължителен претендент за титлата в тежка категория на IBF и ще следи с голям интерес втората битка между Andy Ruiz и Anthony Joshua, които ще се бият през декември в Саудитска Арабия за титлите в тежка категория на IBF/IBO/WBA/WBO.

Кобрата се надява, че ще получи битка с победителя от срещата между двамата и клони към нова победа за Andy Ruiz. Пулев вярва, че шансовете са в полза на Ruiz, но той трябва да се подготви сериозно и да не е мързелив по време на своя тренировъчен лагер:


Мисля, че ако Ruiz е серизно подготвен, то тогава ще победи Joshua във втората им битка. Той не трябва да бъде мързелив по време на своя тренировъчен лагер. Сега Andy е известен и има доста коли и слава. Ако той е фокусиран и тренира сериозно, то тогава победата ще е за него. 

Няма да е лесно да победи, но ще го направи, само ако е сериозен. Няма да е лесно, защото Joshua ще е различен. Той си е взел поука от грешките и ще бъде различно. Ще бъдат по-сериозни и с различна стратегия. Мисля, че Joshua загуби, защото очакваше лесна битка, но не стана така.. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес