Зареждане

KSI съжалява, че е избрал Дилън Денис, а не Тайрън Уудли

KSI съжалява, че е избрал Дилън Денис, а не Тайрън Уудли
Публикувано на: Януари 11, 2023 в 06:18 ч
KSI признава, че съжалява, че е избрал да се бие с Дилън Денис вместо Тайрън Уудли.

Британската YouTube звезда трябваше да се срещне с боеца от Bellator MMA в Wembley Arena на 14 януари – но последният се оттегли десет дни преди битката.

Вижте също: Дилън Денис се оттегли от боя с KSI, защото не бил готов!

Миналата седмица мениджърът на KSI Мамс Тейлър разкри, че Денис се е оттеглил от битката поради липса на подготовка.

Въпреки това, KSI твърди, че първоначалният план е бил вместо това той да се изправи срещу бившия шампион на UFC Уудли, но това в крайна сметка не се е осъществило.

Какво каза KSI за Дилън Данис?

 
„Щях да се бия с Уудли и Денис щеше да се бие с Логан Пол и тогава Логан се контузи,” каза той по време на участие в „The MMA Hour“ в понеделник.

„Бюджетът се намали от DAZN и тогава си казахме „О, добре.“ Тайрън Уудли се луташе малко напред-назад с клаузата за рехидратация и теглото. Така че ние просто си казахме: „Е, имаме Денис тук, който е свободен и ни каза, че иска да се бие.

Той ни каза, че иска да се бием. Така че си казах: „Добре, действаме“. Дилън Денис го иска.

Той е гладен за битка и ще се забавлява. Знам, че между Денис и Тайрън Уудли ще получа повече медиен шум от Денис, защото той е просто див и странен глупак. Той привлича погледи към себе си и превръща всичко в голямо зрелище.

Също така исках да накарам ММА общността да гледа. Беше умна ход. И знам, че така или иначе бих го нокаутирал.”

KSI вместо това ще се бие с FaZe Temperrr в „Битката на YouTuber-ите“ – и обвини Данис, че е избягал от битка с него.

„Мисля, че беше уплашен“, продължи той.

„Мисля, че вероятно е видял видеоклипове как тренирам и колко съм подготвен, и колко сериозно приемам това. След първата битка с Логан си казах, че винаги ще приемам сериозно всяка боксова битка.

Ще се бия така, все едно се бия с Майк Тайсън, или се бия с най-добрия от най-добрите, защото след като победих Джо Уелър преди толкова години, станах доста самодоволен. Казах си: „О, луд съм. Аз съм страхотен".

Мислих, че дори нямам нужда да тренирам. Тренирах супер здраво и стигнах до това ниво и успях да победя Джо Уелър. Добре, супер.

Поисках да се бия с Логан Пол, който не се е занимавал с бокс. Мислих, че не е нужно да тренирам толкова усилено. Смятах, че това трябва да е като разходка в парка.

Когато се качих на ринга обаче, видях че той е огромен. Биеше ме с левия прав, удряше ми шамари. Тогава осъзнах: „О, всъщност не съм толкова луд, колкото си мислех, че съм.“

„След това поражение се посветих на тренировките. Във втората си битка дадох всичко от себе си, за да съм сигурен, че ще спечеля.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес