Зареждане

Дилън Денис се оттегли от боя с KSI, защото не бил готов!

Дилън Денис се оттегли от боя с KSI, защото не бил готов!
Публикувано на: Януари 5, 2023 в 00:00 ч
Дилън Денис е голям на думи, но дребен на дела. "El Jefe" трябваше да направи дебют в бокса на 14-ти януари, в Лондон, но това няма да се случи. 

Неговият предстоящ съперник KSI сподели, че Денис се оттегля от боксовата им среща. Мениджърът на KSI Мамс Тейлър прехвърли вината върху Денис, твърдейки, че екипът на Дилън му е казал, че боецът на Bellator е изправен пред редица проблеми, които са наложили оттеглянето му. 

„Истинската причина е, че той е недостатъчно подготвен. Той няма треньор. Денис не успя да намери отбор, който да го подкрепи, за да го въведе в битката. Очевидно има и някои други проблеми. 

Много е тъжно и жалко, защото той не отвърна със същото уважение, което му оказахме. Хората казваха, че той няма да се яви и бяха прави.“, каза Тейлър. 

KSI също коментира това в социалните мрежи. Ето какво написа ютубъра, който стана боксьор:

„Денис не се появи на пресконференцията. Това беше червен флаг. Знаехме, че има шанс слуховете да са верни и той просто да иска да бъде в социалните мрежи. Този път бяхме подготвени за тази ситуация.”, написа KSI.

Денис не се е бил от юни 2019 г. на Bellator 222, където победи Макс Хъмфри чрез събмишън в първия рунд, за да увеличи статистиката си до 2-0 като ММА боец. 

За щастие KSI си намира нов съперник и ще се бие с FaZe Temper. Явно кариерата на Денис в бокса приключи, преди да е започнала.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес