Зареждане

KSI победи Logan Paul с раздвоено решение в реванша

KSI победи Logan Paul с раздвоено решение в реванша
Публикувано на: Ноември 10, 2019 в 11:18 ч
Ютюб звездите KSI и Logan Paul споделиха ринга за втори път. Втората битка между двамата се проведе в Лос Анджелис, Калифорния. Преди една година двамата се биха в Манчестър и битката им се радваше на голям интерес, като в залата имаше над 20 000 души, които искаха да ги гледат. Тогава двамата се боксираха в аматьорска среща, която беше 6 рунда и стигна до съдиите, които отсъдиха равенство - 58-57, 57-57, 57-57.

Преди първата им битка Paul нямаше никакъв опит в бокса, но е тренирал борба. KSI от своя страна имаше една битка срещу друг ютюбър в лицето на Joe Weller, като в битката успя да го нокаутира. Този път всичко беше различно и битката им беше професионална, а от DAZN я излъчиха. Втората им битка беше в полутежка категория и отново беше 6 рунда.

Двамата си спретнаха здрава битка, в която Paul свали своя опонент на земята в 4-тия рунд и продължи да го удря, което принуди рефера да вземе 2 точки от неговия актив. Като цяло в битката KSI имаше леко предимство и когато се стигна до съдийско решение KSI победи Logan Paul с раздвоено решение - (56-55 Paul, 57-54 KSI, 56-55 KSI). Ето видео на някои от най-добрите моменти, както и резултати от цялата бойна карта:





Главна карта:
  • KSI победи Logan Paul с решение (56-55 Paul, 57-54 KSI, 56-55 KSI)
  • Billy Joe Saunders победи Marcelo Esteban Coceres с TKO
  • Devin Haney победи Alfredo Santiago с решение (120-107 x3)
Прелими:

  • Ronny Rios победи Hugo Berrio с TKO
  • Diego Pacheco победи Aaron Casper с TKO
  • Josh Brueckner победи Tyler Smith с решение (40-36 x3)

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес