Зареждане

KSI легна на IShowSpeed в спаринга помежду им

KSI легна на IShowSpeed в спаринга помежду им
Публикувано на: Декември 17, 2023 в 00:00 ч
Дългоочакваният сблъсък между YouTube сензацията KSI и инфлуенсъра IShowSpeed се разигра на 15-ти декември. 

Известен като един от най-популярните боксьори в интернет от 2018 г. насам, KSI (с истинско име Оладжиде Олатунджи) се качи отново на боксовия ринг след неуспешния си опит да победи Томи Фюри. Той се съгласи да направи спарнг с IShowSpeed (истинско име Дарън Уоткинс младши) за благотворителен мач. Събитието имаше за цел да събере средства за Фондация Антъни Уокър.

Това е благотворителна организация, посветена на борбата с расизма чрез образование, подкрепа на жертвите и насърчаване на справедливостта и приобщаването. IShowSpeed започна мача енергично в първия рунд, но изглеждаше предпазлив в изправянето срещу KSI.

Въпреки че беше значително по-голям, KSI изглеждаше необезпокояван от опитите на IShowSpeed, като спокойно маневрираше около ринга до края на рунда. Преди втория рунд KSI изрази притеснение за опонента си IShowSpeed, който имаше проблеми с дишането.

С напредването на мача KSI насърчи IShowSpeed да предприеме действия. Впоследствие той притисна опонента си в ъгъла и успя да свали IShowSpeed на земята. Въпреки това, IShowSpeed се въздържа от интервюта и се подготви за последния кръг, докато се възстановяваше.

Третият кръг стана свидетел на пауза, тъй като IShowSpeed се сблъска със затруднения в дишането. Показвайки спортсменство, KSI се опита да мотивира IShowSpeed, за да продължи. Признавайки безпокойството на IShowSpeed от изхода на мача, KSI похвали смелостта на опонента си и се опита да повдигне духа му.

IShowSpeed се опита да продължи мача, настоявайки, че трябва да направят 6 рунда. KSI избра да се откаже от победата и я подари на IShowSpeed. Ето видео от срещата им:




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес