Зареждане

Kovalev: Фокусиран съм да размажа лицето на Ward

Kovalev: Фокусиран съм да размажа лицето на Ward
Публикувано на: Юни 14, 2017 в 12:30 ч
 
Бившият шампион в полутежка категория Sergey "Krusher" Kovalev (30-1-1, 26 KO's) обеща, че ще причини много болка и страдание на шампиона в дивизията Andre Ward (31-0, 15 КО'с), когато двамата се изправят един срещу друг в събота вечер.
 
Битката ще бъде реванш на срещата през ноември миналата година, която се състоя в T-Mobile Arena, там Ward спечели чрез много близко съдийско решение, за да отнеме трите световни титли на Kovalev. И тримата съдии отсъдиха 114-113 в полза на Ward.
 
Във втория рунд на първата среща Kovalev изпрати Ward, на пръв поглед, в тежък нокдаун. Американецът обаче се възстанови до края на същия този рунд.
 
Kovalev не бе изненадан от възстановяването на Ward, защото ударът му - който доведе до нокдаун, не е бил чисто пласиран, той вярва, че ако е бил добре пласиран, Ward е щял да бъде в голяма беда.
 
"Не бях изненадан, че се изправи, бих се изненадал, ако не го бе направил, защото го ударих с пръстите си. Ръката ми бе разтворена", заяви Kovalev.
 
Kovalev иска да разбие Ward така, както го направи срещу Jean Pascal в реванша им от януари 2016-та година.
 
"Искам да му сритам задника, както го направих с Jean Pascal в реванша. Искам да се забавлявам", заяви той.
 
"Те се опитват точно сега да ме разсейват по някакъв начин, за да имат контрол над фокуса ми, защото в момента съм изцяло фокусиран да го разбия, да разбия лицето му и да го накажа за всичко, което е казал до момента. Pascal опита същото, с банани, направи цирк за феновете.", завърши Kovalev.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес