Зареждане

Конър се надява Джъстин Геджи да се присъедини към BKFC

Конър се надява Джъстин Геджи да се присъедини към BKFC
Публикувано на: Май 24, 2024 в 15:00 ч
Конор Макгрегър би искал да види как Джъстин Геджи сменя своите четириунцовите ММА ръкавици с чифт бинтове. 

През април ирландската мегазвезда шокира всички, когато разкри, че вече е съсобственик на Bare Knuckle Fighting Championship - една от най-бързо развиващите се марки в бойните спортове. Привличайки името си в оживения свят на бокса с голи ръце, не се знае какво може да се случи и кой може да се появи в ринга.

По време на неотдавнашно интервю за TheMACLife преди дългоочакваното си завръщане в октагона на UFC 303 на 29 юни бившият шампион в две дивизии предположи, че BKFC може да даде нов живот на ММА бойците, които търсят промяна в темпото .

Конър Макгрегър би предпочел бойците да отидат в BKFC, отколкото в друга промоция на ММА

По време на разговора "Мистик Мак" предположи, че преминаването от клетката на ринга на бившия носител на титлата в BMF Джъстин Геджи би било много вълнуваща гледка. 

"Виждали сме бивши шампиони на UFC или ветерани на UFC да преминават в други промоции за смесени бойни изкуства", каза Макгрегър. "Виждали сме ги да се бият в ММА през цялата си кариера и сега все още се бият в ММА. За мен това не е топ. Нека сега вземем Джъстин Геджи, който е ветеран от UFC, бивш носител на BMF, носител на временен пояс - вземем го, да го вкараме в боевете с голи ръце. Това е вълнуващо. Това е наистина, наистина вълнуващо.

"Сега да го вземем и да го сложим в друга ММА организация, не е толкова вълнуващо."


От самото начало BKFC укрепва името си благодарение на настоящи и бивши звезди на ММА, сред които Люк Рокхолд, Чад Мендес, Еди Алварез, Тиаго Алвес, Майкъл Пейдж и разбира се най-голямото име Майк Пери. 

Изглежда, че в скоро време още един бивш шампион на UFC може да стъпи там. 

Залата на славата на "Ruthless" Роби Лоулър наскоро беше забелязан заедно с основателя и президента на BKFC Дейвид Фелдман, което доведе до незабавни спекулации, че бившият шампион може скоро да се изправи срещу боец като Майк Пери. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес