Зареждане

Конър Макгрегър: Трябваше да изритам Мейуедър в главата

Конър Макгрегър: Трябваше да изритам Мейуедър в главата
Публикувано на: Септември 28, 2020 в 04:00 ч
Конър Макгрегър си изля душата в социалните мрежи и реши да си припомни първата професионална битка в бокса. Бившия двоен шампион на UFC направи дебют на ринга през 2017 година и се изправи срещу Флойд Мейуедър. Малцина даваха шансове за ирландската звезда, а експерти прогнозираха, че той дори няма да удари Мейуедър.

За изненада на всички Макгрегър се представи много добре и загуби с нокаут в 10-тия рунд. Тази битка му донесе огромни приходи и сега Конър отново гледа към бокса. Той се е спрял на друга легенда в лицето на Мани Пакиао и твърди, че ще се бият в Близкия изток. В своя акаунт Макгрегър сподели, че трябвало да изрита Мейуедър в главата, а след това да загуби с дисквалификация и да плати глоба. Ето какво още написа Конър:


Това е първия удар в боя срещу Мейуедър. Вкарах го на точното място през неговия гард. Не съм влагал сила в този удар, просто го пласирах. Още с първия удар го уцелих там, където трябва. Спомнете си как експертите говореха, че няма да вкарам дори 1 удар, а аз вкарах повече от всички тях. На снимката може да видите как му вкарвам първия удар още в началните секунди. Всички тези експерти са задници. 

Не съм слушал никого. Трябваше да му откача главата с този удар. Ако не се беше получило, то тогава да му бях вкарал ритник в главата, а след това да ме дисквалифицират и глобят. На кого му пука ? Ядосвам се, че следвах правилата в тази битка. Флойд заслужаваше поне един ритник или рамо, с което да му разбия физиономията. 

Не мисля, че Мани заслужава нещо такова, но ще изчакам, за да видя какво ще каже пиперливия Фреди Роуч и след това ще взема решение. Моето уиски печели доста и мога да си позволя глоба. Предпочитам да се бия в ММА, но не съм сигурен защо ме държат настрани, а това е престъпно. 

Аз продавам най-много и молих за 4 битки от февруари, но не ми обърнаха внимание. Както и да е, сега ще се боксирам. Съгласявам се с всички тези ограничения и правила и изоставям големите си оръжия. Нека го направим. С обич, двойния шампион.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес