Зареждане

Конър Макгрегър: Спечелих всички рундове срещу Мейуедър

Конър Макгрегър: Спечелих всички рундове срещу Мейуедър
Публикувано на: Май 19, 2020 в 08:57 ч
Бившият двоен шампион Конър Макгрегър е доволен от представянето си в бокса срещу Флойд Мейуедър. Двамата премериха сили преди няколко години и битката беше дебют за "The Notorious" в бокса. Макгрегър изненада приятно феновете и се представи силно срещу непобедена легенда в лицето на Флойд, който е считан за най-добрия в историята на категориите, в които се състезаваше.

Конър издържа цели 10 рунда и получи доста похвали от големи имена в бокса. Наскоро легендарният Майк Тайсън също засипа с похвали Макгрегър, който се надъха и веднага започна да говори за реванш. Конър вярва, че е спечелил всичките рундове, преди Флойд да го нокаутира в 10-тия. Ето какво сподели Макгрегър в социалните мрежи:


Беше страхотен двубой, сега го гледах отново! Ранните рундове всички бяха мои, а дори и по-късни рундове, когато краката ми ги нямаше - все още вкарвах повече удари от него. 

Получих похвали от много забележителни имена в света на бокса, за което съм благодарен. Майк Тайсън също беше сред тези, които ме хвалят. Развълнуван съм за втората част срещу Флойд Мейуедър.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес