Зареждане

Кобрата към Джошуа: Бий се или оваканти титлите

Кобрата към Джошуа: Бий се или оваканти титлите
Публикувано на: Май 22, 2020 в 07:10 ч
Кубрат Пулев е категоричен, че няма да отстъпва, за да видим битка между Тайсън Фюри и Антъни Джошуа. Кобрата е задължителен претендент за титлата на IBF и вече отстъпи един път, за да може Джошуа да се бие с Анди Руиз. 39-годишния ни боксьор трябваше да се бие на 20-ти юни с "AJ" в Лондон, но боя беше отменен заради коронавируса. Пулев призова Джошуа да се стегне и да се бие, а ако не иска, то тогава да освободи поясите. Ето какво сподели Кобрата пред Yahoo Sports:


Веднъж вече отстъпих, когато не бях длъжен, за да може Джошуа да се бие за втори път с Анди Руиз. Всичко това беше срещу правилата на IBF, но аз направих компромис. Мина една година и те винаги намират причина да отложат битката и да не се бият с мен. Джошуа има две възможности – или да се бие, или да оваканти титлите. 

Не мога да разбера защо продължаваме да отлагаме, вместо да изберем дата и да се захващаме за работа. Стига толкова. Нямам търпение да спечеля този бой. Виждам, че хората се страхуват от мен и се опитват да се бият с друг боксьор. Това не подхожда на един истински световен шампион. 

Дори Майк Тайсън и Холифийлд се връщат в играта, за да покажат, че са истински воини, а не като него. Измина една година и те винаги имат причина да отлагат, а не да се бият срещу мен. Има две възможности – или да се бие, или да оваканти титлите.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес