Зареждане

Klitschko на косъм да предизвика Anthony Joshua на реванш

Klitschko на косъм да предизвика Anthony Joshua на реванш
Публикувано на: Ноември 10, 2017 в 10:59 ч
 
Бившият шампион в тежка категория Wladimir Klitschko разкри, че бил на косъм да предизвика Anthony Joshua на реванш.
 
"Обичам бокса. Обичам феновете и предизвикателствата, които предоставя. Klitschko срещу Joshua 2 предстои. Ще се видим на ринга."
 
Това било съобщението, което той подготвил да пусне в социалните мрежи.
 
Вместо това Klitschko обаче обяви своето оттегляне от професионалния спорт. На 40 години, след като достигна върха на своята кариера, той реши да се отдаде на почивка.
 
"Това беше най-трудното ми решение, но съм щастлив. Нямаше как да зная предварително дали това е правилния избор, но сега не  съжалявам. Може и да е нелогично, но престъпих само своите принципи, не нечии други."
 
През април, пред 90 000 души публика в Лондон, след тежка битка Joshua успя да надвие Klitschko в единадесетия рунд. Самият той не крие никакъв гняв спрямо победителя и като дори му пожелава успехите му да се множат.
 
"Желая му само победи. Бих се радвал да продължава да печели, защото това би означавало, че съм загубил от най-добрия."
 
"Ако можех да върна времето и да го победя в шестия рунд, това естествено щеше да се отрази добре на егото ми. А то е голямо. Но връщане назад няма - сега съм тук и разбирам, че мога да печеля дори когато губя. Безценно е."
 
"Смятам, че Joshua се прероди онази вечер. Не му беше лесно, но така е в живота. Виждал съм роднини да си отиват, да се раждат нови... Кръговрата на живота. Не можем да направим нищо друго, освен да го приемем такъв, какъвто е."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес