Зареждане

Klitschko към Joshua: Ти си мое копие (Видео)

Klitschko към Joshua: Ти си мое копие (Видео)
Публикувано на: Април 17, 2017 в 13:41 ч
 
Бившият световен шампион в тежка категория Wladimir Klitschko не крие, че е “обсебен” от идеята да си върне короната в двубоя с Anthony Joshua на 29 април на “Уембли”.


Двамата опоненти седнаха един срещу друг в шоуто The Gloves Are Off с водещ Johnny Nelson, дискутирайки предстоящия си епичен двубой в британската столица.

Klitschko сподели мнение, че той и Joshua си приличат по много показатели, като той призна, че е опитал да привлече британеца в своята компания K-2 Promotions.

“Изглеждаме по идентичен начин, що се отнася до физиката ни. Дължината на ръцете ни е общо взето една и съща”, заяви 41-годишният Klitschko.

“Бицепс? Може би в тази малка тениска (посочва към усмихващия се Joshua) ти изглеждаш по-добре. А що се отнася до силата на удара, няма нужда да говорим за това.”

“Има много еднакви неща при нас. Подготовка, лагер, отношение към тренировките, хранене. Можем да изброим много неща. Колкото повече гледате, осъзнавате, че той е мое копие. Различно, но определено копие.”

“Аз обаче съм обсебен от идеята да вдигнат ръката ми след двубоя и да напусна ринга като победител.”

“Не съм доволен от преживяното в последния ми двубой с Tyson Fury. Тази обсебеност обаче тече през сърцето и съзнанието ми. Напълно я обичам”.

Anthony Joshua от своя страна призна, че е научил много от Wladimir, помагайки му да се подготви за мача с Кубрат Пулев през 2014 година.

“Аз бях просто ученик, когато помагах на Klitschko да се подготви за срещата си с Пулев. Това е. Нямаше друга причина да се кача на ринга, освен да видя с очите си, как точно един шампион подготвя лагера си.”

Вижте и видео с участието на двамата боксьори в The Gloves Are Off:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес