Зареждане

Klitschko: Fury е една пръдня - Joshua ще спечели

Klitschko: Fury е една пръдня - Joshua ще спечели
Публикувано на: Април 16, 2018 в 10:26 ч

Anthony Joshua ще спечели битката с Tyson Fury, но би срещнал трудности с Wilder, смята Wladimir Klitschko.

Украинецът се оттегли от спорта миналата година, след като претърпя загуба от Joshua, който наскоро добави WBO титлата си към останалите от своята колекция, побеждавайки Joseph Parker миналия месец.

Fury държеше три от поясите в тежка категория след победата си срещу Klitschko в края на 2015-та, но от тогава не се е бил.

29-годишният боксьор планира да се завърне на 9-ти юни - решение, което ни обнадеждава, че все някога може да го видим и в двубой срещу Joshua.

След като има опит и с двамата, Klitschko непоколебимо споделя своите виждания.

"Няма спор, Joshua ще спечели. Той ще бъде по-добрият боксьор."

"Откъм техника, размер, тегло и мощ. А и е добър ученик. Другият, Fury е като пръдня срещу вятъра - хем го има, хем го няма."

"Историята помни и други такива случаи. Може и да са успешни в даден момент, но не са достатъчно дисциплинирани, за да продължат дълго."

"Желая добро на Tyson, но дисциплината е много по-важна от мотивацията. Мотивацията идва и си отива - дисциплината обаче остава."

"Не съм Нострадамус, не мога да гледам в бъдещето, но съдейки по опита си, мога да твърдя, че Tyson би срещнал сериозни трудности заради липсата на дисциплина."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес