Зареждане

Keith Thurman се закани, че ще пенсионира Manny Pacquiao

Keith Thurman се закани, че ще пенсионира Manny Pacquiao
Публикувано на: Май 27, 2019 в 11:22 ч
Keith Thurman се изправя срещу легендата Manny Pacquiao в битка, която да обедини титлите в полусредна категория на WBA. Manny е редовен шампион, а неговия опонент е супер шампион. Двамата ще се качат на ринга, за да премерят сили на 20-ти юли в Невада. Вече се проведе една пресконференция преди битката им и двамата размениха траштолк. Разликата в годините им е сериозна и Keith е решил, че трябва да изпрати Pacquiao в пенсия:


Ще отправя голямо послание в тази среща. Не е за изпускане, защото това ще бъде неговата последна битка. Винаги съм искал да се бия с някои от големите легенди в спорта. Преди години исках да се бия с Floyd, но той е аут и сега се радвам, че получих битка с Manny, който също е легенда. Тези, които знаят спорта са наясно, че времената се менят. 

Вярвам, че бокса навлезе в нова ера и сега Floyd го няма, а Manny e тук. Той обаче ще изчезне на 20-ти в Невада. Ще му причиня това, което той направи на Oscar De La Hoya. Обичам бокса и сега вече е друго поколение. В тежка категория ги няма братята Кличко и Floyd го няма. Ще пенсионирам Manny през юли.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес