Зареждане

Къртис Блейдс оплю Пол и Уудли: Това е под нивото на бойните спортове

Къртис Блейдс оплю Пол и Уудли: Това е под нивото на бойните спортове
Публикувано на: Септември 8, 2021 в 08:36 ч
Няма как да не сложим Къртис Блейдс сред най-добрите бойци в тежка категория. Именно защото държи на реномето си, той не би се впуснал в шоу битки срещу YouTube инфлуенсъри.

Блейдс може и да е подкрепял Тайрън Уудли преди двубоя му с Джейк Пол, защото двамата са от UFC. Но Уудли бе победен от бившия актьор на Дисни най-вече, защото не беше достатъчно активен.

Вижте също: Витор Белфорт с критика към Уудли: Той не може да се боксира

Къртис сподели, че не е гледал двубоя, но е видял репортажите след него. Това му е било достатъчно, зада разбере, че Тайрън не е нанесъл достатъчно удари, за да спечели съдийските гласове.

"Тайрън Уудли беше агресивен, но не толкова, колкото аз бих бил срещу някой YouTube-ър. Изглежда той искаше да упражни натиск, но не и много удари... това е логично за него в ММА, но ако се изправя срещу някой интернет инфлуенсър трябва да бъде много по-агресивен...

Гледах подбрани моменти от двубоя. Няма как да го изгледам целия. Това не е никакво ниво в бойните спортове, няма да го гледам. Аз съм на ниво, в което съм редом с уважавани спортни атлети. В другия край са бокса с голи ръце и тези инфлуенсъри срещу бивши атлети. В това няма никакъв смисъл. Няма как да стигна до това дъно. Аз съм си на моето ниво и изобщо не се интересувам какво става на другия край."

Къртис в момента се готви за двубой срещу Жаирзиньо Розенструик. Той тъкмо подписа нов договор с UFC за 4 битки и ще търси победата, след като в последния си двубой загуби с нокаут от Дерик Люис.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес