Зареждане

Канело очаквано защити титлите си срещу Райдър

Канело очаквано защити титлите си срещу Райдър
Публикувано на: Май 7, 2023 в 09:12 ч
Sportal.bg
Абсолютният световен шампион по бокс за професионалисти във втората средна категория (до 76,2) Саул Алварес (58-2-2, 39 KO) защити титлите си срещу Джон Райдър (32 -5, 18 КО).

В боксова гала вечер, която се проведе на стадиона в Гуадалахара (Мексико) пред 50 000 фанатизирани зрители Канело Алварес победи британеца с единодушно съдийско решение с резултати от 120-107, 118-109 и 118-109.

Алварес не се бе качвал на ринга от септември 2022 г., когато победи казахстанския си съперник Генадий Головкин с единодушно съдийско решение.

Райдър спечели временната титла на WBO в супер средна категория през ноември, като спря сънародника си Зак Паркър, който не беше побеждаван дотогава, в четвъртия рунд.


Канело хладнокръвно пресира съперника си в продължение на цялата среща. В 4-ия рунд Райдър се оказа с разбит нос, а в 5-ия британецът се оказа в нокдаун. Райдер се отида да бъде равностоен, но не успя. Все пак британецът успя да се задържи на ринга до края на финалния гонг и не позволи да бъде нокаутиран.

Веднага след обявяването на резултатите мощни фойерверки избухнаха на стадиона в Гуадалахара, а Канело бе окичен с лавров венец за радост на своите сънародници.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес