Зареждане

Канело Алварес заговори за двубой с Джейк Пол

Канело Алварес заговори за двубой с Джейк Пол
Публикувано на: Октомври 1, 2023 в 10:04 ч
От известно време насам шампионхт по бокс в суперсредна категория Канело Алварес получава въпроси за това дали иска да се бие с YouTuber-а, превърнал се в професионален боксьор, Джейк Пол, но последният му отговор е най-положителният, който е давал досега.

"Когато приключа с бокса, защо не? Може би. Може би ще го направя", заяви Алварес. "Защо не? Мисля, че е добре, защото другите хора, които никога не са гледали бокс, не знаят нищо за бокса. Те искат да гледат Джейк Пол, защото той довежда фенове от други светове, а не фенове на бокса. Това е добре, защото всички му се наслаждават. Мисля, че това, което прави, го прави заради бизнеса и трябва да го уважавате."

Какво каза Канело за боя с Джейк Пол миналия месец

 
Очевидно Канело се отнася все по-топло към идеята да се изправи срещу Джейк Пол. Само преди месец той влезе в The Breakfast Club и за първи път изрази известна отвореност към идеята. Ето какво каза той тогава:

"Да, може би, но не точно сега. За мен не точно сега, защото преследвам други неща в кариерата си, но никога не се знае, може би по-късно. Да."

След това Алварес каза, че след като се оттегли като професионалист, би могъл да се види с Пол в някакъв вид демонстрация.

Алварес, разбира се, беше ясен, като заяви, че няма начин Пол да го победи. Той обаче сподели известно уважение към това, което Пол прави в света на кросоувър бокса.

"Моето ниво е друго ниво. Но вижте, мисля, че той трябва да се наслаждава на това, което прави, и това е всичко, трябва да се успокои и да започне да вика хората на други нива. Той прави добри неща, битки с такива като Нейт Диасб, трябва просто да се наслаждава на това."

Звучи така, сякаш с всеки изминал месец става все по-заинтересован.

Голямото предизвикателство, което се очертава на хоризонта на Канело

Алварес е на 33 години, така че може би се замисля по-сериозно за кариерата си след бокса. Разбира се, на хоризонта има един много сериозен претендент: Теренс "Бъд" Кроуфорд. След като през юли Крауфорд отстрани Ерол Спенс-младши, за да обедини титлите в полусредна категория, веднага започнаха разговори за двубой между Крауфорд и Канело.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес