Зареждане

'Канело' Алварес смело прогнозира нокаут на Хайме Мунгуя

'Канело' Алварес смело прогнозира нокаут на Хайме Мунгуя
Публикувано на: Май 1, 2024 в 07:04 ч
Саул "Канело" Алварес прогнозира, че ще спечели съботния двубой за безспорната титла в суперсредна категория с Хайме Мунгуя в осем рунда.

Мексиканските съперници се бият в зала T-Mobile Arena в Лас Вегас по случай уикенда Cinco de Mayo. 27-годишният Мунгуия влиза в най-трудния и значим двубой за него .

Ако Алварес остане големият фаворит, срещу него ще се изправи по-свеж, по-млад, по-усъвършенстващ се боец, който все още не е претърпял поражение.

Независимо от това, Мунгуия се наира под голямо напрежение поради факта, че за много наблюдатели Давид Бенавидес представлява по-привлекателен претендент. Освен това Алварес - считан за намиращ се в залеза си отчасти поради неспособността му да спре последните си четирима съперници - сподели това, което планира да направи. 

"Победата с нокаут винаги е прекрасна, нали?" - каза 33-годишният боксьор - "Затова мисля, че ще спечеля с нокаут преди осмия рунд.

"Не ме интересува дали Мунгуя е по-млад; по-възрастен. Не ме интересува, защото Канело в крайна сметка е различен.

"Това е много значим двубой. Тази битка ще бъде историческа. Това са двама мексиканци, които за първи път се бият за всичките четири пояса. Това е, което винаги търся. Да оставя следа и да издигна страната си високо.

"Наистина съм щастлив, че съм тук. Благодаря на всички фенове тук. Очаквам с нетърпение тази изключителна седмица, която ще бъде с всички вас. Благодаря ви за това и съм наистина развълнуван да бъда тук."

Сред присъстващите във вторник имаше човек, който държеше плакат в подкрепа на Бенавидес.
 
"Хайме Мунгуия заслужава уважението, което му се полага, и това ще бъде страхотна битка", отговори Алварес, когато този плакат доведе до това, че го попитаха за перспективата да се бие с Бенавидес. 

"Фенът, който беше издигнал надпис за Дейвид Бенавидес - той явно е възмутен от битката с Генади Головкин." 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес