Зареждане

Joshua и Klitschko промотират двубоя си в Ню Йорк

Joshua и Klitschko промотират двубоя си в Ню Йорк
Публикувано на: Февруари 1, 2017 в 10:12 ч
 
Anthony Joshua и Wladimir Klitschko посетиха Ню Йорк, където двамата боксьори от тежка категория промотираха двубоя си на “Уембли” на 29 април.


Joshua ще защитава световната си титла във версия IBF, докато Wladimir Kitschko ще опита да се върне на световния трон, губейки титлите си от Tyson Fury в своя последен двубой.

“Зная, че ми предстои да се изправя срещу най-добрата версия на Wladimir. Мисля, че времето за това е правилно. За някои хора може би изглежда твърде скоро. Това е моят “мач за златен медал” отново”, коментира Joshua.

“Има причина да съм тук. Ще си свърша работата така, както винаги съм го правил. Целта е същата - да бъда победител в сблъсъка”.

Wladimir Klitschko от своя страна призна, че да се бие пред 90 000 фенове на “Уембли” ще бъде нещо напълно ново за него.

“Добър ден, Ню Йорк. Аз още съм тук”, започна Klitschko, продължавайки: “Този мач представлява най-голямата сцена, на която някога съм се боксирал. Мисля, че това е перфектното време и за двамата. След три години той ще бъде твърде добър, а аз - твърде стар. Това е знаков двубой за бокса. Обсебен съм от целта ми да стана световен шампион за трети път”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес