Зареждане

Jonathan Banks загатна за завръщане на Wladimir Klitschko

Jonathan Banks загатна за завръщане на Wladimir Klitschko
Публикувано на: Октомври 6, 2019 в 04:16 ч
Бившият шампион в тежка категория Wladimir Klitschko може да се завърне ударно в бокса. Неговия треньор Jonathan Banks сподели, че преди няколко седмици сa провели разговор и след този разговор всичко е възможно. Banks е уведомил Klitschko, че има пълната му подкрепа и ще бъде до него при евентуално завръщане.

Klitschko (64-5) се оттегли от бокса през 2017 година, след като загуби с нокаут от Anthony Joshua и навлезе в серия от 2 поредни загуби. Wladimir доминираше в бокса цели 11 години и успя да запише 22 поредни победи, които бяха прекъснати изненадващо от Tyson Fury, който го победи с решение през 2015 година.

В момента нещата в категорията са доста интересни и Klitschko определено може да разпали още повече огъня при тежките. Ето какво сподели Banks в интервю за TMZ:


Двамата си говорихме преди няколко седмици и ще кажа, че всичко е възможно. Да, ще бъде много интересно. Klitschko все още тренира по няколко пъти на ден, всеки ден. Той е във феноменална форма. Казах му, че ако реши да се завърне, то тогава ще може да разчита на 100% на моята подкрепа. 

Той е човек от тези хора, които решават нещо и никой не може да ги спре. Реши ли да направи нещо, то тогава ще го направи. Не знам какво ще се случи и дали ще се завърне.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес