Зареждане

Joe Rogan: Tyson Fury възкръсна като Лазар

Joe Rogan: Tyson Fury възкръсна като Лазар
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 00:04 ч
Бившия шампион в тежка категория Tyson Fury се завърна и впечатли целият свят със своето голямо сърце и издръжливост, които му помогнаха два пъти да се изправи, след бруталните нокдауни в които го изпрати шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder. Срещата не излъчи победител, защото съдиите отсъдиха равенство и хората продължават да спорят заради този факт. Дългогодишния коментатор на UFC, Joe Rogan прие Tyson в своя подкаст дни преди битката и днес реши да коментира битката и двамата боксьори:



Не мога да преценя дали равенството беше справедливо, защото гледах битката само един път, но според мен Fury спечели повечето рундове с изключение на тези в които беше изпратен в нокдаун. Deontay Wilder е доста странен и има най-изродския удар, който някога съм виждал. 

Той не е едър боец за тежка категория, но е здравеняк и цялата тази сила идва от неговия гръб. Вижте му гърба, та той е огромен. Човече, този Wilder удря толкова силно и това беше в 12-тия рунд и то в битка, която през повечето време губеше и беше надиграван. 

Той обаче го свали в 9-тия рунд, но не беше толкова страшен нокдаун и Fury стана бързо. В 12-тия рунд обаче направо го взриви. Свали го с десен удар, а докато падаше му вкара и лява кука точно в брадичката и той падна с изправени ръце и изглеждаше в безсъзнание. След това обаче се изправи и възкръсна като Лазар и дори спечели остатъка от рунда.


 Fury е доста необичаен човек и дори дари всичките пари от битката за бедните. Той е много добре момче и беше тук в моят подкаст преди битката. Той ми разказа, че бил близо до самоубийство, като шофирал своето ферари и искал да се метне от някакъв мост или да се вреже в него. Променил си е мнението в последния момент. 








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес