Най-големият сайт за бойни спортове

       

Joe Rogan: Tyson Fury възкръсна като Лазар

Joe Rogan: Tyson Fury възкръсна като Лазар
Публикувано на: Декември 6, 2018 в 00:04 ч
Бившия шампион в тежка категория Tyson Fury се завърна и впечатли целият свят със своето голямо сърце и издръжливост, които му помогнаха два пъти да се изправи, след бруталните нокдауни в които го изпрати шампиона в тежка категория на WBC, Deontay Wilder. Срещата не излъчи победител, защото съдиите отсъдиха равенство и хората продължават да спорят заради този факт. Дългогодишния коментатор на UFC, Joe Rogan прие Tyson в своя подкаст дни преди битката и днес реши да коментира битката и двамата боксьори:Не мога да преценя дали равенството беше справедливо, защото гледах битката само един път, но според мен Fury спечели повечето рундове с изключение на тези в които беше изпратен в нокдаун. Deontay Wilder е доста странен и има най-изродския удар, който някога съм виждал. 

Той не е едър боец за тежка категория, но е здравеняк и цялата тази сила идва от неговия гръб. Вижте му гърба, та той е огромен. Човече, този Wilder удря толкова силно и това беше в 12-тия рунд и то в битка, която през повечето време губеше и беше надиграван. 

Той обаче го свали в 9-тия рунд, но не беше толкова страшен нокдаун и Fury стана бързо. В 12-тия рунд обаче направо го взриви. Свали го с десен удар, а докато падаше му вкара и лява кука точно в брадичката и той падна с изправени ръце и изглеждаше в безсъзнание. След това обаче се изправи и възкръсна като Лазар и дори спечели остатъка от рунда.


 Fury е доста необичаен човек и дори дари всичките пари от битката за бедните. Той е много добре момче и беше тук в моят подкаст преди битката. Той ми разказа, че бил близо до самоубийство, като шофирал своето ферари и искал да се метне от някакъв мост или да се вреже в него. Променил си е мнението в последния момент. 
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Anthony Joshua предизвика Deontay Wilder за битка през април

Anthony Joshua предизвика Deontay Wilder за битка през април
Anthony Joshua предизвика Deontay Wilder за битка през април
Новини » декември 14, 2018 (18)
цялата новина
Мнения в Facebook