Зареждане

Jarrell Miller гарантира, че ще нокаутира Wach: Това ще бъде клане

Jarrell Miller гарантира, че ще нокаутира Wach: Това ще бъде клане
Публикувано на: Октомври 5, 2017 в 12:30 ч
 
Претендента в тежка категория Jarrell Miller възнамерява да направи нещо, което дори Wladimir Klitschko не успя да постигне срещу Mariusz Wach. Miller прогнозира, че ще стане първият боец, който ще запише чист нокаут срещу изключително коравият Wach, когато двамата се срещнат на ринга.
 
Високият 200 сантиметра и тежащ 118 килограма Wach е спиран само веднъж в 12-годишната си кариера, но този технически нокаут в срещата му с Alexander Povetkin бе причинен от голяма аркада, която се отвори под лявото око на Wach през ноември 2015-та година. Реферът Jay Nady спря този двубой в 12-ия рунд.
 
 
"Mariusz Wach е спиран само веднъж и то заради аркада. Гарантирам, че аз ще го спра с нокаут. Ще мина през него без затруднения. Това ще бъде клане, човече. Аз имам толкова много сила в себе си в този момент, и тя напира, а аз искам да я освободя.", заяви Miller на пресконференцията в Манхатън във вторник.
 
Wach (33-2, 17KO's) спечели последната си битка, след като надделя над Erkan Teper (17-2, 11 KO's) с единодушно съдийско решение на 18-ти март в Лайпциг, Германия. Единствата друга загуба (освен тази от Povetkin), която Wach претърпя, бе със съдийско решение от наскоро пенсионираният се бивш шампион в тежка категория Wladimir Klitschko (64-3, 53OK's) през ноември 2012-та година в Хамбург, Германия.
 
 
29-годишният Miller (19-0-1, 17KO's) победи Gerlad Washington (18-2-1, 12 KOs) с технически нокаут в последната си битка. Битката бе спряна в след осем предимно едностранни рунда на 29-юли в "Barclays Center" в Бруклин. Miller очаква Wach да го поизпоти повече от Washington.
 
"Той определено ще бъде най-тежкият ми опонент до момента. Той е много издръжлив. Той е бил на ринга с най-големите боксьори и никога не е бил нокаутиран. Но както казах, това ще бъде забавна битка. Аз ще бъда най-добрата версия на себе си и ще вляза там, за да нокаутирам Wach.", завърши Miller. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес