Зареждане

Известен лекар твърди, че Джейк Пол е на стероиди

Известен лекар твърди, че Джейк Пол е на стероиди
Публикувано на: Август 29, 2024 в 10:00 ч
Известният американски лекар Стюарт Фишер обвини Джейк Пол в използване на лекарства за подобряване на представянето. Лекарят основава това на драстичната физическа трансформация на Пол, водеща до дългоочаквания му мач срещу легендарния боксьор Майк Тайсън. Пол и Тайсън ще се бият в боксов мач, който е насрочен за ноември в САЩ.

Фишер говори пред Dailymail и изрази загрижеността си относно внезапното увеличаване на мускулната маса и промяната във външния вид на Пол. Д-р Стюарт твърди, че тази значителна промяна се дължи на използването на стероиди. Той предупреждава Джейк, че химията може да му създаде сериозни проблеми със здравето.

„Външният му вид е в съответствие с този на възрастен на стероиди. Вероятно се дължи на употребата на анаболни стероиди. Това може да доведе до проблеми с кръвообращението, хормонални проблеми, високо кръвно налягане и дори инфаркти.“, каза Фишер.

Въпреки че Пол не се е провалил на нито един тест в предишните си битки, твърденията на медицинския експерт повдигнаха вежди и предизвикаха дебат относно почтеността на спорта. Някои фенове са загрижени за потенциалните рискове за здравето, свързани с употребата на химия, докато други защитават Пол, посочвайки, че той не е признат за виновен в каквото и да е нарушение.

Зоби ли се Пол ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес