Зареждане

Ивендър Холифийлд предизвика KSI, но получи отказ

Ивендър Холифийлд предизвика KSI, но получи отказ
Публикувано на: Септември 14, 2024 в 02:00 ч
Ивендър Холифийлд, абсолютната боксова легенда, пожела отново да се качи на ринга на 61 години.

И не каква да е битка, той искаше да се изправи срещу не друг, а звездата на YouTube KSI. Холифийлд, който някога беше шампион в тежка категория, се опита да се върне в светлината на прожекторите като стария си съперник Майк Тайсън, тъй като Тайсън скоро ще се изправи срещу Джейк Пол.

Според страницата KSI News, Холифийлд се е обърнал към екипа на Misfits Boxing на KSI относно потенциален мач. Последният път, когато Холифийлд беше на ринга професионално, беше през 2011 г., но очевидно той все още има желание да се завърне.

Ивендър явно искаше да получи този шанс и да се състезава срещу изключително популярния KSI. Но въпреки че много боксови легенди се връщат на ринга напоследък, екипът на KSI отхвърли предложението. Мамс Тейлър, мениджър на KSI, изясни защо това никога няма да се случи.

„Това трябва да е честна битка. KSI трябва да се бие с някой на същата възраст и ниво. За нас не става въпрос за парите.", каза Тейлър.

През септември 2021 година Холифийлд се завърна на ринга, но беше нокаутиран от Витор Белфорт. Битката им беше показно и се видя, че Ивендър изобщо няма място на ринга, тъй като успя да оцелее само минута и 49 секунди.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес