Зареждане

'Иранския Хълк' отказал големи пари за работа като охранител

'Иранския Хълк' отказал големи пари за работа като охранител
Публикувано на: Април 3, 2022 в 02:00 ч
Саджад Гариби, известен със своя прякор 'Иранския Хълк' разкри, че е отказал доходоносна работа като охранител. Бившият бодибилдър от Иран нашумя в последните месеци заради враждата си с гиганта Мартин Форд. Двамата ще направят боксов мач на 30-ти април в Лондон.

Масивната физика на Гариби довела до множество предложения за работа в Дубай, всички от които той пренебрегнал, за да остане в родината си. Явно иранецът обича родината си и се закани, че е готов да умре на ринга в името на Иран.

В скорошна изява в медиите Гариби реши да поговори за офертите за работа и каза:

"От 2016 година имах много предложения за работа от Дубай в сферата на охраната. Те идваха, особено когато бях по-тежък. Предлагаха ми 20 000 долара на месец, но не исках да отида. 

Трябва да умра, ако застраша репутацията на Иран, защото Иран е моят живот и кръв. Бях болен в Дубай, защото бях толкова далеч от Иран. Моята родина e моята любов и живот. 

Роден съм в Иран и ще умра тук. Не мога да си представя да живея другаде, освен Иран. Някои казват: „Трябва да отидеш в Англия и да станеш бежанец“, но това няма никакъв смисъл“.

Малцина са тези, които биха отказали такава заплата за работа в Дубай.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес