Зареждане

'Иранския Хълк': Форд и BoxStar ми разбиха репутацията

'Иранския Хълк': Форд и BoxStar ми разбиха репутацията
Публикувано на: Април 19, 2022 в 05:00 ч
Саджад Гариби се оправда за пропадналата битка с бодибилдъра Мартин Форд.

Двамата трябваше да се бият на 30-ти април в Лондон, но срещата им беше отменена. Организаторите от BoxStar отказха да коментират и обявиха, че отменят цялата галавечер. BoxStar бяха направили интересна бойна карта и в нея щяха да се бият известни футболисти и други знаменотости.

Вижте още - Мартин Форд: 'Иранския Хълк' има проблеми с психиката​​​

За съжаление пропадналата битка между Форд и Гариби обезмисли цялата бойна галавечер. Мартин разкри, че от BoxStar смятат, че Гариби не е добре с психиката и отменят битката, за да не пострада на ринга.

Това не се нрави на "Иранския Хълк" и той твърди, че не е истина. Във видео в социалните мрежи Саджад реши да обясни ситуацията и каза:

"Чух, че в едно интервю Форд казва, че не съм това, което търсил. Той създаде напрежение около мен. Явно не е могъл да измисли друга глупости, за да обясни защо пропадна битката ни. Можеше направо да си каже, че е уплашен и стресиран. Битката не му понесе. 

Той беше принуден да използа тези смешни думи и да ме нападне. Аз бях информирал организацията и дори им казах, че резултатът ми от теста за COVID-19 е на разположение и те могат да се свържат с лабораторията в Дубай. Бях положителен за COVID и имах белодробна инфекция. 

Имах 40 градуса температура, но въпреки това застанах лице в лице с него. Казаха ми, че нищо няма да се случи на пресконференцията. Бяха взети мерки за унищожаване на репутацията ми и се случи сблъсък. Аз нямах никаква практика или подходящо хранене. Условията в Дубай не бяха подходящи за мен. 

Разбрах, че намерението на BoxStar и екипа на Форд е да унищожат моята репутация. Понесох хиляди смъртоносни удари, но се изправих и никога не обърнах внимание на нараняванията си. Никога не ги смятах за край и не мислех, че не мога да продължам повече. 

Трябваше да се видим пак в хотел Paramount и там вече присъстваха журналисти, а Форд се криеше зад охранителите си. Никога не съм казвал, че съм боксьор, защото започнах да тренирам от скоро. Аз пожелах от BoxStar да ми намерят нов съперник, защото изхарчих много пари и свалих доста килограми. 

Тренирах при най-лошите условия, без подходящо хранене. Бях далеч от семейството си. Условията ми не бяха равни с тези на Форд. Моите съоръжения не могат да се сравнят с неговите. 

Вече казах, че никога не бих се борил за пари. Единствената причина, поради която Саджад Гариби диша, е заради любовта на хората от Иран."

Вярвате ли на приказките, които Гариби казва ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес