Зареждане

Мартин Форд: 'Иранския Хълк' има проблеми с психиката

Мартин Форд: 'Иранския Хълк' има проблеми с психиката
Публикувано на: Април 14, 2022 в 02:00 ч
Мартин Форд разкри, че двубоят му с "Иранския Хълк" Саджад Гариби е отменен, защото организаторите имали опасения, че Гариби има проблеми с психичното здраве. В последните месеци не спираше да се говори за тази среща. Форд и Гариби тежат общо близо 300 килограма.

Двамата трябваше да направят боксов мач на 30-ти април в Лондон. Битката им трябваше да продължи 4 рунда по 2 минути. Организаторите от 'Boxstaruk' вложиха доста средства и усилия в рекламата на битката. В края на февруари имаше пресконференция в Дубай.

Гариби и Форд застанаха лице в лице и тогава се видя плашеща разлика във физическите размери. Форд беше като великан до Гариби, който разочарова и показа, че обработва снимките си с фотошоп.

При заставането им лице в лице, Форд бутна Гариби, който падна няколко метра назад и едва не изхвърча от ринга. Преди няколко дни Мартин обяви, че битката е отменена, а организаторите споделиха, че отменят цялото събитие и останалите битки.

Наскоро Гариби се разплака по телевизията в Иран и сподели, че родителите му, се отрекли от него. Това се случило, защото Форд го бутнал, а Гариби изглеждал като слабак. В своя акаунт в социалните мрежи Форд реши да отговори на въпроси от феновете.

Фен го попита за отменената битка с 'Иранския Хълк', а Форд отговори със следното:

"Битката е отменена,  защото имахме опасения относно психичното здраве, както и рисковете за здравето и безопасността, свързани с това съвпадение. Казват, че една снимка говори хиляди думи. 

Това, което се получи, НЕ Е това, което беше продадено на нас или на инвеститорите. Този факт, последван от плач по телевизията, казвайки, че иска да сложи край на живота си - беше ни достатъчно.”  

Ето как се промени физиката на Форд в последните месеци в подготовката му за дебют в бокса:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес