Зареждане

Хорхе Масвидал е навит за битка с Джейк Пол

Хорхе Масвидал е навит за битка с Джейк Пол
Публикувано на: Април 23, 2022 в 00:00 ч
Хорхе Масвидал е готов да направи боксов мач с звездата от социалните мрежи Джейк Пол.

"Най-лошото" копеле в UFC не уважаваше Пол, но явно това се е променило. Двамата направиха тренировка миналата година преди Пол да се боксира с Бен Аскрен. За съжаление приятелството им приключи, след като Масвидал избра Тайрън Уудли да победи Пол

Хорхе не позна, защото Пол победи Уудли и в двете им срещи. В последната година Джейк не спира да критикува Масвидал и да го предизвиква за боксов мач. Джейк дори се присмя на Хорхе в своята рап песен, която посвети на алчността на Дейна Уайт.

Сега Масвидал вече е впечатлен от Пол и е готов да се боксират. Наскоро "Gamebred" беше гост в подкаста IMPAULSIVE, където сподели:

"Най-доброто, което видях от Джейк Пол е, че в последната си битка беше разклатен няколко пъти. 

Получи и удар с глава. В тази битка видях изражението на лицето му, което говореше, че той осъзнава какво е да си в истинска битка. 

В следващия рунд той все още не се осъзнаваше, но се стегна и започна да се бие добре. Уудли му вкара два много добри удара, но Пол запази самообладание и се пребори. 

Мисля, че Джейк се е подобрил, но Уудли е удобен съперник. Тайрън се бие на посоки и не е лудо агресивен. Аз обичам парите. Ако Джейк Пол ми донесе купища пари, тогава защо да не се бием ? 

Той сега навлиза в тази игра, а аз се бия от дете. Ако видя големите пари, тогава се обзалагам, че ще го победя в боксов мач."

Ще видим ли такъв дуел ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес