Зареждане

Holzken: Тук съм, за да завладея The World Boxing Super Series

Holzken: Тук съм, за да завладея The World Boxing Super Series
Публикувано на: Февруари 22, 2018 в 12:13 ч

Nieky Holzken планира да си осигури място на финала, като се изправи срещу Callum Smith този укенд.

Небобеждаваният холандец, който е и бивш кикбоксов шампион се включва в надпреварата след оттеглянето на Juergen Braehmer.

Получавайки тази златна възможност, Holzken възнамерява да даде всичко от себе си, за да достигне до финала, където ще се изправи срещу "Saint" George Groves.

Предстоящият противник на Holzken идната събота не знае съвсем срещу кого ще се изправи, но холандецът твърди, че "ще стане наясно като го удари за пръв път идния уикенд".

"The World Boxing Super Series е невероятно събитие. Голяма възможност за мен да се докажа пред много хора. Имам опит от преди да се бия на големи рингове. От много време чаках такъв шанс и сега го имам - ще дам всичко от себе си."

"Турнирът е много добър. Гледал съм всички срещи в моята категория. Последната, между Groves и Eubank Jr. беше невероятна. Харесват ми състезателите в дивизията - всички са силни и талантливи, с различни стилове. Надявах се да участвам и сега имам тази възможност."

"Последната ми среща беше преди три седмици, срещу Viktor Polyhakov и го нокаутирах във втория рунд. На следващия ден ме попитаха дали искам да замествам в срещата на Callum Smith и Juergen Braehmer, ако се наложи. За съжаление на Braehmer, той се наложи да се оттегли - пожелавам му бързо възстановяване. Излизам на ринга не за да загубя, а за да спечеля турнира. Тук съм, за да завладявам."

"Хората твърдят, че удрям добре в тялото и имам сърце на воин. Знам силните си страни и феновете ще ги видят идния уикенд."

"Кикбоксьорите сме известни с натиска и мощта - винаги се опитвам да нокаутирам. Това нося и със себе си в бокса."

Когато бива запитан дали ще работи в негова полза фактът, че Smith не знае особено срещу кого ще се изправи, Holzken отговаря:

Може би. Той не знае нищо за мен, но аз съм наясно с него. Едно е сигурно обаче - много добре ще знае кой съм след като го ударя за пръв път идния уикенд."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес