Зареждане

Холи Холм с мераци в бокса срещу Кати Тейлър

Холи Холм с мераци в бокса срещу Кати Тейлър
Публикувано на: Май 4, 2022 в 00:00 ч
Бившата шампионка на UFC, Холи Холм сподели, че е заинтересована от супердвубой с Кати Тейлър.

През миналия уикенд Тейлър направи страхотен двубой срещу Аманда Серано и победи със съдийско решение, защитавайки титлите си на шампионка на WBA, WBC, IBF, WBO. С този успех статистиката ѝ е 21-0 и заслужено постави името си сред най-добрите в женския бокс.

Вижте също: Исторически женски двубой като главно събитие показа красотата на бокса

Сега се очаква да видим дали следващата битка на ирландката ще бъде реванш със Серано или ще направи кросоувър битка.

Холи Холм, която е бивша шампионка по бокс, сподели че с удоволствие би влязла на ринга с Тейлър.

"Имали сме разговори с Тейлър още преди да вляза в ММА. Говорили сме си за евентуален наш двубой. Винаги съм искала да правя неща, които не са били правени.

След като видях последната ѝ битка ми се прииска да се върна отново на ринга и да покажа какво мога да направя. Никога не съм се била в бокса, в категорията която съм в момента в ММА. Аз съм по-голяма и силна от останалите, а в същото време имам кондиция и доста опит на ринга.

Затова такъв двубой ме вълнува доста. Преди си мислех, че никога няма да поискам да се върна в бокса. Има много хора, които прескачат между тези спортове, но никой не го е направил успешно, а това е нещото, което ме предизвиква. Искам да покажа на хората, че успешно влязох в ММА от бокса, но мога и да се върна обратно."

Холм записа победа над Ронда Раузи и взе титлата ѝ в категория петел, но освен това има сериозна статистика в професионалния бокс - 33-2-2 с няколко титли зад гърба си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес