Зареждане

Hearn: Wilder трябва да вземе по-малко пари за срещата през април

Hearn: Wilder трябва да вземе по-малко пари за срещата през април
Публикувано на: Юли 13, 2018 в 10:01 ч
Eddie Hearn, който промотира WBO, WBA, IBO, IBF шампиона Anthony Joshua, пое сериозен риск, заявявайки, че WBC шампиона Deontay Wilder трябва да прибере по-малко пари за предложената среща на 13-ти април.

Двете страни преговаряха за битка през есента, но всичко се разпадна след като от WBA принудиха Joshua да защитава титлата си срещу Alexander Povetkin.

Сега Joshua ще се изправи срещу Povetkin на 22-ри септември.

Следващият опонент на Wilder се очаква да бъде Dominic Breazeale, когото Joshua нокаутира в няколко рунда през 2016-та.

Според Hearn, името на Joshua ще става все по-скъпо до пролетта, така че Wilder не би трябвало да вземе същите пари, като тези, които се очакваше да прибере през есента.

Wilder трябваше да получи 15 милиона долара за срещата през есента, като това беше повече от предната оферта за 12.5 милиона.

Hearn би искал да финализират сделката преди Joshua да се изправи срещу Povetkin.

"Wilder никога не е бил на процент. Бяхме се разбрали за твърда сума и той прие."

"Мисля, че цената трябва да падне, защото Joshua ще се бие с Povetkin и ако спечели, стойността му ще порасне значително. Не вярвам същото да се случи с Wilder. Няма логика Wilder да взима повече пари за сметка на Joshua. Добрата новина е, че офертата е още при тях."

"Ще им пратим тази седмица нов договор с нова дата и Joshua ще го подпише, за да сме още по-категорични. Много хора твърдят, че Joshua няма да подпиша, но така ще ги оборим. Да се надяваме и Wilder ще го разпише."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес