Зареждане

Hearn: Отправихме сериозно предложение на Davis, но промоутърът му го отказа

Hearn: Отправихме сериозно предложение на Davis, но промоутърът му го отказа
Публикувано на: Август 29, 2018 в 08:56 ч
Обикновено в бокса когато два противникови промоутъра работят заедно е или защото са принудени от някоя организация, или защото са замесени прекалено големи пари, за да се пропусне възможността.

Eddie Hearn от Matchroom Sports и Frank Warren от Queensberry Promotions от край време се конкурират в британския бокс.

Двамата обаче се съгласиха да работят заедно за среща в Бостън, където боецът на Hearn Demetrius Andade (25-0, 16KO) ще се изправи срещу този на Warren - WBO шампиона в средна категория Billy Joe Saunders (26-0, 12KO) на 20-ти октомври.

Миналата седмица Hearn сключи сделка да промотира Tevin Farmer заедно с Lou Dibella, както и също срещата за титлата между Danny Jacobs (34-2, 29KO) и Sergey Derevyanchenko (12-0 10KO), които ще се бият за свободния IBF пояс в средна категория.

Когато парите са прекалено добри, политиката и враждите почти нямат значение, споделя Hearn.

"Всеки говори за вражди и политика. В един момент обаче се стига до ситуацията, в която парите са прекално добри, за да им пука на хората за тези неща. Трябва да действаш за доброто на боеца си. Lou Dibella и Tevin Farmer получиха сериозни пари, за да участват в големи срещи."

Добавянето на Farmer (26-4-1, 5KO) е едно малко парченце от пъзела в дивизията, но е било от изключително значение, сочи Hearn.

"В дивизията са Miguel Berchelt и Gervonta Davis. Това са много големи противници, с които трябва да се направят срещи. Имаме и Farmer - само трябва да наредим пъзела. Gervonta Davis ще бъде готов за тази среща. Можем да му платим повече пари от всеки друг."

Що се отнася до Davis, Hearn споделя, че се е опитал да го спечели, но не е успял.

"Вече отправихме сериозно предложение към Davis, но по някаква причина отказаха. Хората искат да го видят в битка, а и той няма причина да отказва."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес