Зареждане

Hearn: Няма да оставя Joshua да се изправи срещу Wilder с 8-седмичен камп

Hearn: Няма да оставя Joshua да се изправи срещу Wilder с 8-седмичен камп
Публикувано на: Юни 20, 2018 в 09:56 ч

Времето минава, а срещата между шампионите Anthony Joshua и Deontay Wilder все още не е окончателно потвърдена.

Битката им първоначално беше насрочена за 15-ти септември, но изглежда вече не е вариант тази дата заради цялото забавяне. На всичко отгоре, Gennady Golovkin и Canelo Alvarez ще излязат за реванш тогава.

Заради всички тези фактори, двубоят навярно ще се състои през октомври или ноември.

Hearn иска Joshua да има адекватен камп преди срещата, така че няма да позволи на Wilder да съкрати неговата продължителност. Той смята, че 8 седмици не биха били достатъчни за среща от такъв мащаб.

"Няма да оставя Anthony Joshua да се бие с 8-седмичен камп, тъй като на тази среща залагаме всичко."

"Всичко, което е градил до момента, цялата му кариера води до този момент. Няма просто ей така да се впуснем в битката, без подходяща подготовка."

"Реалистично погледнато, октомври-ноември е добър вариант, но в такъв случай няма да можем да го направим на Wembley - има още върху какво да работим. Искаме обаче да организираме срещата, готови сме да подпишем. Ще видят договора и че няма нищо нередно с него - тогава ще продължим."

Joshua и треньорът му Rob McCracken започват да губят търпение и искат вече да се изясни следващият им опонент - дали ще е Wilder или ще защитават WBA титлата срещу Alexander Povetkin.

"Искат да има движение. на 31-ви март се боксира, така че имаше време да си почине. Иска някакво решение. Смятат, че срещата с Povetkin никак няма да бъде лесна. Смятат също и че Wilder не е лесен противник, но AJ е готов да се изправи срещу двамата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес