Зареждане

Хърн съди Джейк Пол за милиони, но това не му пречи да работи с него

Хърн съди Джейк Пол за милиони, но това не му пречи да работи с него
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 06:15 ч
Еди Хърн показва, че може да превключва добре различни части от мозъка си, когато става въпрос за работа с определен бизнес партньор.

През октомври Хърн от Matchroom съди превърналия се в боксьор YouTub-ър Джейк Пол за 100 милиона долара по дело за клевета, след като Пол излезе с твърдения, че Хърн урежда битки.

Хърн, чиято компания е от почти половин век, каза, че не е имал друг избор, освен да заведе дело, след като Пол отказа да се извини за думите си.

Интересното е, че делото не е попречило на Хърн и Пол да правят съвместен бизнес. Съвсем наскоро, Аманда Серано, която Пол менажира в своята боксова промоционална компания MVP, се би в главното събитие на Matchroom в Hulu Theatre в Madison Square Garden в Ню Йорк. Серано победи Ерика Круз Ернандез по точки, за да стане безспорен шампион в категория перо.

Сега Серано ще се изправи срещу женската състезателка на Хърн, шампионката в лека категория Кати Тейлър, в реванш на техния атрактивен двубой миналата година по-късно това лято в родината на Тейлър, Ирландия.

В скорошно интервю Хърн даде да се разбере, че няма проблеми да продължи да прави бизнес с Пол, въпреки продължаващата съдебна неуредица.

„Всички сме професионалисти“, каза Хърн. „В края на краищата трябва да ги уважавам за това и не позволяваме на нашите отношения да пречат на възможностите за бойците ни. Бихме били идиоти, ако го направим и със сигурност нямаше да вършим правилното нещо за нашите клиенти. Не можеш да спреш битка само защото аз и Джейк Пол сме се скарали.

В края на краищата Джейк каза някои неща, които не трябваше да казва. Той отказа да се извини и това е начинът, по който избрах да се справя с това. Защото другият вариант е просто да отида и да го нокаутирам, което не е начинът, по който аз водя бизнеса си. Имаме репутация в спорта, която обхваща 40 години и не съм готов някой YouTube-ър или който и да е да дойде и да започне да поставя под въпрос моята почтеност. Той направи странни коментари. Хората ще кажат: „О, нека лъже“. Не, не съм готов да го оставя да лъже, защото това е нещо, което приемам много сериозно. Така че това е ситуацията.

Ситуацията с представляването на нашите клиенти е нещо добро“, продължи Хърн. „Трябва да ги уважавам за това. …Джейк ще свърши работата си. Нямам нищо против момчето. Мисля, че той прави добри неща за бокса. Харесва ми това, което прави, начинът, по който се занимава с голямата част от бизнеса си. Но за мен клеветите от нгео бяха нещо, което не бях готов да оставя просто така. Дори да смятате, че греша, почтеността и името ми са нещо, което е много важно за мен."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес