Зареждане

Хърн прави всичко възможно за провеждането на Пулев-Джошуа

Хърн прави всичко възможно за провеждането на Пулев-Джошуа
Публикувано на: Ноември 18, 2020 в 00:00 ч
Еди Хърн, мениджърът на шампиона Антъни Джошуа, взима всички необходими мерки, за да подсигури нужното за провеждане на битката с Кубрат Пулев по план.

Джошуа трябва да защити титлата си на 12 декември в Лондон. Първоначално битката им бе планирана за юни, но бе отложена заради пандемията от коронавирус.

Хърн споделя, че Пулев ще пристигне по-рано в Англия, заради карантинния срок.

"Пулев скоро пристига в Лондон, по-скоро отколкото очаквахме. Всички топ боксьори в тежката категория се тестван ежедневно," сподели Хърн.

"Дерек Чисора го тестват всеки ден. Ще докараме и Пулев тук. Всеки международен боец е тестван преди да пътува и като пристигне го затваряме в изолирана среда, защото не можем да поемаме рискове. Обичайно в седмицата преди боя има от 5% до 10% шанс битката да пропадне. Тук рискът е 50-50 и то при всяка от битките.

Когато организираш битка от толкова висок ранг, трябва да вземеш допълнителни предпазни мерки, за да се увериш, че и двамата са изолирани и то от рано. Ще са под строго наблюдение до самата битка."

Ако Пулев отпадне от двубоя по някаква причина, следващият претендент за титлата на IBF е Чарлз Мартин, който отнесе нокаут от Джошуа през 2016-та.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес