Зареждане

Хърн: Фюри ще бие Уайлдър отново, Джошуа ще нокаутира Пулев

Хърн: Фюри ще бие Уайлдър отново, Джошуа ще нокаутира Пулев
Публикувано на: Февруари 25, 2020 в 09:52 ч
Еди Хърн, мениджърът на шампионът Антъни Джошуа вече неколкократно сподели, че ще направи всичко възможно, за да унифицира титлите с настоящия шампион на WBC, Тайсън Фюри.

Веднага след победата на Фюри над Дионтей Уайлдър, от лагера на Джошуа изразиха готовност за двубой между двамата.

Преди това обаче на Джошуа ще му се наложи да се изправи срещу Кубрат Пулев, макар че българският боксьор се опасява, че ще се опитат да го прескочат.

Но Уайлдър пък задейства клаузата за реванш, така че вероятно англичаните ще се кротнат.

"Всеки иска този двубой - Джошуа срещу Фюри," каза Хърн пред Sky Sports.

"Обещавам ви, че този двубой ще се случи. Ако трябва да се бием с Кубрат, ще го победим и ако Фюри трябва да се бие с Уайлдър отново, той ще го победи пак. И двете неща ще се случат. Фюри ще победи Уайлдър отново, а Джошуа ще нокаутира Пулев. И накрая ще получим желания двубой. Ще направим всичко по силите си, за да го организираме.

Преди, когато преговаряхме за двубой с Уайлдър, от неговия лагер бяха твърдоглави. Сега и от двата лагера искаме този двубой да се случи. Трябва да сме пълни идиоти, за да не го искаме."

Може да видите в осмия епизод на подкаста за бойни изкуства MMA.BG Live как някои от топ ММА бойците и топ боксьорите на България виждат и анализират изминалата битка между Уайлдър и Фюри.

 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес