Зареждане

Хърн: Фюри-Джошуа ще стане, ако Уайлдър отложи реванша

Хърн: Фюри-Джошуа ще стане, ако Уайлдър отложи реванша
Публикувано на: Април 3, 2020 в 10:29 ч
Снимка: Ring
Еди Хърн, мениджърът на Антъни Джошуа, с удоволствие би организирал битка с Тайсън Фюри.

Хърн планираше това да се случи през декември, но пандемията от коронавирус обърка всички планове.

Джошуа трябваше да се бие с Кубрат Пулев на 20-ти юни, но тази дата вероятно ще бъде отложена за 25-ти юли или дори по-късно.

Фюри пък трябаше да направи трета битка с Дионтей Уайлдър на 18-ти юли, което пък бе отложено за октомври.

Ако Джошуа се изправи срещу Пулев през юли, Хърн потвърди, че битка с Фюри все още е възможна за есента, но само ако Уайлдър отложи реванша.

"Имаме подписан договор за 20-ти юни за Джошуа. Скоро ще направим изявление, че това ще бъде отложено. Мисля че е ясно на всички. Надявам се да организираме битката в края на юли.

Но ако на Джошуа му се наложи да се бие само веднъж тази година, то ще бъде срещу Тайсън Фюри. Ситуацията е малко извън нашите възможности, но Боб Аръм и Ал Хеймън преговарят с Уайлдър малко, сме готови за тази битка.

Тя много зависи от Дионтей Уайлдър - дали той ще иска да отложи реванша, ако го компенсираме. Този разговор трябва да го водят Аръм и Хеймън за да разберем дали изобщо е възможно това. Ако е възможно - има начин да накараме Кубрат Пулев да почака, което е лесна работа. Тогава съм уверен, че Джошуа ще е готов да се впусне директно в двубой с Тайсън Фюри. В едни идеални условия товаи би бил следващия двубой.

Ако не можем да се бием с Пулев през юли, ще се радвам да се изправим срещу Фюри през ноември, декември. Но в момента нищо не е ясно."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес