Зареждане

Харитонов: Майк Тайсън е на стероиди

Харитонов: Майк Тайсън е на стероиди
Публикувано на: Юни 5, 2020 в 06:00 ч
ММА ветеранът Сергей Харитонов вярва, че легендарният Майк Тайсън ползва стероиди преди завръщането си на ринга. 39-годишния руснак, който е с рекорд 30-7-2 в ММА вече изяви желание да посрещне на ринга 53-годишния нокаутьор, но нямаше отговор от Тайсън.

Сергей печели с нокаут 3 от последните си 5 битки и в своята последна среща нокаутира Фернандо Родригез в края на февруари 2020 година. Харитонов реши да поговори отново за Тайсън и призна, че на младини и той е пипал забранените препарати. Ето какво още сподели Сергей:


Майк Тайсън е назобен, но това не е проблем. Няма да го тестват за допинг. Тайсън приема тестостерон и някои други неща. Тук няма негодувание към Тайсън, който е на 53 години. Как иначе можеше да влезе в топ форма? Само чрез стероиди, няма друга опция. Приемал ли съм аз забранени вещества ? Да, когато бях в армията. Тогава всички пробваха различни таблетки. 

През третата или четвъртата година, когато всички тренираха, приятелите ми донесоха нандролон. Инжектирах се, за да изглеждам добре, да имам добро тяло. Спомням си, че мускулите ми бяха като скали. Погледнах се в огледалото и разбрах, че не е за мен. Спрях да се занимавам с това и не смятам да го повтарям. Първо, това е лошо за вас. Второ, това е незаконно в спорта. 

Взима ли Тайсън забранени вещества ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес