Зареждане

Хафтор Бьорнсон: Ще нокаутирам Еди Хол през септември

Хафтор Бьорнсон: Ще нокаутирам Еди Хол през септември
Публикувано на: Май 13, 2021 в 00:00 ч
Хафтор Юлиус Бьорнсон не спира да се готви за своите подвизи в бокса. 32-годишния силов атлет и актьор е в Дубай, където се готви за втора битка в бокса, която ще се случи в края на месеца. Хафтор е победител в състезанието "Най-силният човек в света" за 2018 и печели Арнолд Стронгман Класик три поредни години през 2018, 2019 и 2020 година. Той все още не разкрива името на своя съперник.

В началото на годината той дебютира в бокса и направи показно със Стивън Уорд. Срещата им завърши с равенство след 3 рунда. Голямата цел на Бьорнсон е битката през септември със своя върл враг Еди Хол.

Двамата от година се заканват един на друг и в крайна сметка се разбраха за боксова среща. Очаква ни един интересен боксов мач, който ще противопостави двама силови атлети, готови да си откъснат главите.

В своя акаунт в социалните мрежи Хафтор, който се прочу с ролята на Грегър "Планината" Клегейн в сериалa "Игра на тронове" написа следното:

Винаги вярвайте и никога не се съмнявайте в себе си. Преследвайте целите си. Работя върху моята игра с крака и върху техниката. Всеки ден се подобрявам. Остават 4 месеца до моя нокаут над Еди Хол.

Хафтор успя да спечели състезанието "Най-силният човек в Европа" цели 5 пъти. Той беше номер 1 през 2014, 2015, 2017, 2018 и 2019 година.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес