Зареждане

Хафтор Бьорнсон дебютира в бокса срещу Стивън Уорд

Хафтор Бьорнсон дебютира в бокса срещу Стивън Уорд
Публикувано на: Декември 3, 2020 в 07:59 ч
Хафтор Бьорнсон, който стана известен с участието си в сериалa "Игра на тронове" в ролята на Грегър "Планината" Клегейн ще направи своя дебют в бокса. Той ще мери сили със Стивън Уорд, който е с рекорд 13-1 в бокса. Разликата в размерите е очевидна, а битката им ще бъде показно. Ще ги видим на ринга на 16-ти януари 2021 година в Исландия.

Най-силният мъж в света за 2018 година Бьорнсон се е тествал срещу професионални бойци само в спаринг, докато 30-годишният Уорд "Тихият човек" е бивш шампион на WBO в полутежка категория. В социалните мрежи Уорд благодари за тази възможност, въпреки че е почти два пъти по-дребен от Бьорнсон. В последните месеци Бьорнсон свали доста килограми и се готвeше за боксова среща с Еди Хол.


Хафтор счупи рекорда поставен от Еди Хол, който беше първият вдигнал 500 кг. от мъртва тяга. Тогава той се закани, че ще нокаутира Хол в боксова среща и обяви, че е подписал изгодна оферта за битката с него. Еди Хол също тренира усилено за битката, която според слухове ще се случи през 2021 година в Лас Вегас.

Предстои да видим как ще се представи "Планината" на ринга срещу професионален боец.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес