Зареждане

Грозната истина: Рурк победил психично болен бездомник в уговорен мач

Грозната истина: Рурк победил психично болен бездомник в уговорен мач
Публикувано на: Декември 1, 2014 в 08:58 ч

Една от големите боксови новини миналата седмица бе завръщането на 62-годишния Мики Рурк на боксовия ринг. Актьорът, който преди да започне да се снима в големи кино продукции, е участвал в боксови срещи в младините си.

В петък холивудската звезда записа победа в Русия срещу Елиът Сиймур в боксов мач, който очевидно беше уговорен.

Авторитетният вестник "Дейли Мейл" е получил вътрешна информация, която разкрива грозната истина, но едва ли ще изненада любителите на бокса, наблюдавали срещата.
 
"Всички тези заглавия, че Мики Рурк е победил някой, който е два пъти по-млад от него... да, победи го, но това не е истинската история. Истинската история е, че той победи бездомник, който е отчаян и вероятно ще се върне отново да живее на улицата след като му се плати. Хората нямат представа за това. Има много неща около ситуацията, които не се казват и които са много по-важни от това, че двубоя беше нагласен. Човекът няма дом и има психически проблеми. Казаха му да падне в четвъртия рунд, но той се отказа във втория. Надявам се да му платят и да се прибере у дома невредим."

След срещата обаче Рурк показа убедеността си в своите възможности.
 
"Миналия месец прекарах доста време с Мики Уорд, който е известен с ударите си в черния дроб, така че работих доста върху тази техника."

Рурк добави и че няма намерение да спира до тук и планира следващата си среща през март 2015.

Рурк има минало в бокса, като дори прекара известно време в тренировки с Freddie Raoch. Затова има вероятност, ако двубоят е бил нагласен, Рурк да не знае за това.

Ето и видео от самата среща.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес