Зареждане

Groves е уверен, че ще приключи Cox преди края на срещата

Groves е уверен, че ще приключи Cox преди края на срещата
Публикувано на: Октомври 11, 2017 в 11:00 ч
 
George Groves (26-9, 13 KOs) твърди, че размерът има значение и е предвидил победа с нокаут над местния съперник Jamie Cox (24-0, 13 KOs) в четвъртфиналната им среща на Световните боксови супер серии в събота в Лондон.
 
Groves ще направи първа защита на титлата си WBA Super, която той спечели, след като нокаутира Fedor Chudinov в шестия рунд на срещата им през месец май в Шефилд. "The Saint" е уверен в запазването на колана си и в преминаването към полуфиналите, където го чака Chris Eubank Jr, който стигна до там след победа над Avni Yildirim миналата събота в Щутгарт.
 
"Винаги съм се справял добре срещу по-дребни от мен момчета. Jamie не е толкова голям и не ме притеснява особено. Той по принцип се бие в средна категория и може с лекота да се бие в супер полусредна, ако му се наложи.", заяви Groves.
 
 
"Той трябваше да качи доста килограми, за да стигне до супер средна категория. Аз не. Никога не бих могъл да сляза дори до средна категория. Физически съм доста силен, но не мога да свалям килограми. Размерът ще бъде много важен по време на битката ми с Cox и аз вярвам, че ще го приключа преди края на срещата.", добави Groves.
 
Cox, обаче, който излиза на ринга с непобеден рекорд от 24-0, вярва, че най-важно по време на битката ще бъде желанието за победа, а не на размера на двамата боксьори.
 
"Georges Groves яде омар, докато аз ядох прегорели сандвичи. Живеем съвсем различен живот. Аз съм по-жадния за победа боксьор. Това е голяма възможност за мен и аз ще се възползвам от нея. Чувствам се добре и гледам напред към двубоя.", заяви от своя страна Cox.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес