Зареждане

Григор Саруханян за опонента си в MAX FIGHT 46: Сигурен съм, че съм по-добрият!

Григор Саруханян за опонента си в MAX FIGHT 46: Сигурен съм, че съм по-добрият!
Публикувано на: Юли 24, 2021 в 12:15 ч
Българският боксьор Григор Саруханян се качва отново на ринга на MAX FIGHT в 46-тото издание на турнира.

MAX FIGHT 46 ще се проведе в амфитеатър "Арена", Свети Влас на 2-ри август.

Саруханян съчетава летните месеци с подготовка за един от важните боксови двубои на 34-годишният Григор.

"Подготовката ми върви чудесно," сподели Григор за MMA.BG. "По-интензивните тренировки са към края си и преминаване към поддържане на нивото.

Подготовката ми протича в София и е съвместнo с Веселин Кирилов, моят личен треньор. В подготовката ми се включиха и много спаринг партньори."


Саруханян е непобеден в своите 12 поредни професионални мача, а при аматорските си двубои има около 230 победи.

За последно столичанинът с арменска кръв участва в MAX FIGHT преди две години, но междувременно направи няколко успешни двубоя, последния от които бе през март.

"Направих множество поредни победи, като във всеки един от мачовете съм прилагал различен стил на игра и техника, като се водя главно от противника с който играя. Сигурен съм,че и този път зрителите на Max Fight 46 ще се насладят на играта ми."


Срещу българина застава 27-годишния Унгарец Атила Кьорош, който има 16 победи на професионалния ринг и също търси победа, тъй като не спира да жъне успехи и само тази година той има победи на ринговете в Германия, Украйна, Хърватия и Полша.

"Атила Корош е опитен боксьор и е с много срещи зад гърба си. Със сигурност идва, за да отбележи победа, но съм сигурен в себе си, че аз съм по-добрият от двама ни."

Григор се се очаква скоро да атакува европейската титла в професионалния бокс и той не скри, че предстоят изненади за феновете на неговата игра:

"Плановете ми са да достигна до световна титла, но преди това ще се боря за европейска титла.

До края на годината ме очаква шампионски двубой, но нека бъде изненада за феновете ми."


MAX FIGHT 46 ще се проведе на 2-ри август от 20:30 часа в амфитеатър "Арена" в Свети Влас и ще включва битки от бокса, ММА, кикбокса и атрактивния правилник MAX 1, катко и топ бойци като Стоян Копривленски, Деян Топалски и Григор Саруханян.

За резервации и повече информация:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес