Зареждане

Golovkin: Статистиките не ме интересуват, важно е кой ще спечели войната

Golovkin: Статистиките не ме интересуват, важно е кой ще спечели войната
Публикувано на: Септември 8, 2017 в 10:30 ч
 
Въпрос към Gennady Golovkin: Ти си шампиона на средна категория. Много хора смята, че ти си №1 паунд фор паунд боксьор в момента. Какво още ще ти донесе победа над Canelo?
 
Отговорът на Glovokin:
 
"За мен тези статистики не са сериозни. Има толкова много велики бойци. За мен по-важно е, че може би в последните пет години унищожавам противниците си, а Canelo прави същото. Не знам кой е близо до нас в дивизията. Не знам кой е номер две, три или четири. Знам този човек [Canelo]. Той е специален. Той е суперзвезда. Той е национален идол, герой.", заяви Golovkin.
 
"Спечелването на битката е много по-важно за мен, отколкото някакви статистики. За всеки е различно, но за мен класация като "паунд фор паунд" не е сериозна. Това ще бъде най-голямата ми битка. Тази битка е реална, защото става въпрос за това кой ще спечели войната. Става въпрос за историята на бокса. Става дума за шампиона на света.", допълни той.
 
 
Canelo Alvarez и Gennady Golovkin ще се изправят един срещу друг на 16-ти септември в T-Mobile Arena в Лас Вегас в битка за поясите на WBA, WBC, IBF и IBO в средна категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес