Зареждане

GGG: Човек трябва да е много глупав, за да повярва на историята с месото

GGG: Човек трябва да е много глупав, за да повярва на историята с месото
Публикувано на: Септември 14, 2018 в 08:24 ч
Gennady Golovkin иска да нарани сериозни Saul 'Canelo' Alvarez в предстоящия им реванш, за който промоутърът на GGG смята, че ще бъде още по-голямо събитие от първоначалната им среща.

Golovkin и Alvarez трябваше да се срещнат за втори път на 5-ти май, но в крайна сметка реваншът им ще се проведе година след първата среща.

През май насроченият двубой трябваше да бъде отложен, тъй като Canelo беше хванат със забраненото вещество кленбутерол в кръвта си, като за това той се оправда с консумацията на замърсено месо.

Canelo получи шестмесечна забрана да се състезава, но Golovkin не спря да говори за казуса и оправданията на своя противник, допълнително нажежавайки обстановката между двамата.

"Странно е, защото знаем какво се случи. Беше хванат със забранени вещества в кръвта. Що се отнася до оправданието му, човек трябва да е много глупав, за да им повярва."

Промоутърът Tom Loeffler споделя, че Golovkin и треньорът му Abel Sanchez въобще не възразили все пак да се изправят срещу Canelo дори след забраната, но цялото чакане допълнително разпалило огъня в очите на казахстанеца.

"Gennady и Abel очакваха да разберат дали Canelo ще може да се бие, но след като от Невадската андидопинг агенция са решили след тестовете да го допуснат, занчи няма проблем."

"Всичко се разпадна, когато той се провали на двата теста през февруари. Много фенове бяха разочаровани тогава, тъй като вече си бяха купили билети за събитието, което трябваше да бъде отменено."

"Опитахме всичко по силите си да задържим битката, но с отстраняването на Canelo, това нямаше как да се случи."

"Но ето ни сега тук. Мисля, че срещата ще бъде още по-голяма заради всичко случило се до момента, заради омразата между двамата боксьори. Тази битка ще бъде по-грандиозна от миналия път."

"На Gennady не му е нужна допълнителна мотивация, за да спечели срещата, защитавайки титлите си. Ако успее и този път, той ще ги защити успешно за 21-ви път."

"Усеща се, че иска да нарани Canelo. Преди просто искаше да победи, при това с нокаут, но този път се вижда огънят в очите му. Той тренира здраво, за да успее да накаже Canelo."

"Честно казано, този път не желае да остави нещата в ръцете на съдиите. Ще се опита така да нарани Canelo, че да не продължават 12 рунда."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес