Зареждане

Фюри: Усик не може да ми стори нищо - ще го размажа!

Фюри: Усик не може да ми стори нищо - ще го размажа!
Публикувано на: Октомври 26, 2022 в 00:00 ч
Шампионът на WBC в тежка категория Тайсън Фюри отхвърли спекулациите, че двубоят с Дерек Чисора е загрявка за двубой през 2023 г. с шампиона на WBA, IBF, WBO, IBO Александър Усик.

Фюри се опита да си осигури двубой с Усик в края на годината, но украинският боксьор си взе почивка до следващата година.

Трилгоията с Чисора ще се проведе на 3 декември на стадион Tottenham Hotspur. Фюри победи със съдийско решение Чисора през 2011 г. и го спря в реванша им през 2014 г.

Усик спечели по-трудно от очакваното решение в дванадесет рунда над Чисора през 2020 г.

„Изобщо не се подготвям за Усик. Ще тренирам за него две седмици. Хората продължават да говорят за Усик... защо той не можа да направи нищо с Чисора, когато се боксираха? Ще го размажа. Какво може да ми направи той? Нищо“, каза Фюри пред The Mirror.


Фюри възнамерява да продължи да се бие, докато вече не може.

През последните дванадесет месеца Фюри обяви, че се оттегля още веднъж - само за да се завърне няколко седмици по-късно.

За момента Фюри иска възможно най-големите битки в своята категория.

„Не мисля, че мога да живея нормален живот. Чувствам, че имам нужда от медицинска помощ, за да мога да направя това и ако има някой, който може да ми помогне, ще се радвам да се свърже с мен“, каза Фюри.

„Няма да мога да напусна тази игра и да имам нормален живот, освен ако не съм обучен да го правя, защото нормалният живот не е подходящ за мен. Просто ще продължа да се бия. Ще имам три битки през следващата година, започвайки през февруари с Усик и ако той иска реванш, може да направи реванш.

След това някой в края на годината – Дионтей Уайлдър, Джо Джойс, Даниел Дюбоа.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес