Зареждане

Фюри: Щях да нокаутирам Усик, ако ми бяха казали, че губя

Фюри: Щях да нокаутирам Усик, ако ми бяха казали, че губя
Публикувано на: Май 24, 2024 в 02:00 ч
Тази загуба ще го преследва дълго време.

Всички индикации сочат, че Тайсън Фюри ще спечели битката с Александър Усик. Така че състраданието към Украйна наистина ли е виновно ? Последното изречение може да се стори малко неуместно за някои, но "Циганският крал" сам го каза. Това се случи по време на интервю на ринга малко след победата над Александър Усик.

Още там, след обявяването на резултатите, британският гигант усети, че нещо не е наред. И като събере две и две, стигна до извода, че именно съпричастността към разкъсаната от война страна е причината за победата на противника му. Изминаха пет дни от най-голямата битка в тежка категория в историята на съвременния бокс, а напрежението все още не е спаднало.

Въпреки че Фюри няма нищо против Усик като човек, дори го поздрави, той има известни резерви към съдиите. Тайсън вярва, че щял да спечели, ако знаел, че изостава в картите на съдиите:

„Всички знаем как стоят нещата в Украйна сега. И също така знаем, че всички симпатизират на Украйна. Много хора след мача ми писаха, че съм победил. Хората от моя щаб ми казваха, че водим.  Жалко е, ако съдиите се влияят по този начин, но какво мога да направя, животът продължава.

Най-големият проблем е, че никой дори не намекна, че губя. Ако някой ми беше казал, че губим, тогава щях да изляза и да го нокаутирам. Разбира се, нямах представа и това ни води до сърцевината на проблема.“, заяви Фюри

Вие какво мислите по темата ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес