Зареждане

Фюри се закани да прекрати кариерата на Уайлдър

Фюри се закани да прекрати кариерата на Уайлдър
Публикувано на: Юни 30, 2020 в 08:22 ч
В скорошна публикация в социалните мрежи, Марселос Уайлдър, по-малкия брат на бившия шампион Дионтей Уайлдър, сподели че Тайсън Фюри е мамил в последната им битка, като е подплатил допълнително ръкавиците си през февруари.

"Знаете ли кое е лошото на величието? Ще направят всичко възможно за да те спрат. А най-гадното е, че хора от собствения ти отбор ще направят най-откачените неща от завист или за пари и ще помогнат на опонентите ти да те свалят. Беше установено, че брат ми има вдлъбнатина от едната си страна на главата в следствие на удар с тъп предмент по време на последния им двубой. Няма как това да се случи с боксова ръкавица. Баща ми беше казвал преди - ако вадиш оръжие срещу някого, по-добре да го убиеш. Защото ако не го направиш - ще се върнат за теб и ще те убият. Кралят отново ще се въздигне. Идваме жадни за кръв," каза Марселос Уайлдър.

По време на реванша им в Лас Вегас, Фюри свали Уайлдър два пъти и го спря в седмия рунд, взимайки му титлата на шампион на WBC.

Фюри веднага отговори на обвинението, че е подсилил ръкавиците си с нещо твърдо.

 
"Тъкмо прочетох статия, в която той твърди, че съм сложил нещо в ръкавиците си. Да, две унищожителни оръжия - по едно във всяка ръкавица," намекна Фюри за ръцете си и тежките им удари.

Като те удрят в слепоочието е така, но може би треньорът на Дионтей Уайлдър е част от конспирация, като и атлетическата комисия на Лас Вегас, които изобщо не са напускали съблекалнята. Треньорът на Уайлдър беше в стаята ми, когато ми бинтоваха ръцете - той внимателно ги огледа. Беше там, когато ми слагаха и ръкавиците - всички бяха в стаята и не са я напускали.

Следващия път ще му вдлъбна боксовата кариера и ще я прекратя, защото ще получи втора поредна загуба с нокаут. И чао завинаги."

В интервю след битката, Уайлдър сподели, че тежестта на костюма с който излезе, е изцедила силата от краката му.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес