Зареждане

Фреди Роуч недоволен от тренировките на Пакиао

Фреди Роуч недоволен от тренировките на Пакиао
Публикувано на: Октомври 4, 2009 в 10:08 ч


 

Треньорът на световния шампион по бокс в полусредна категория Мани Пакиао - Фреди Роуч заяви, че не е доволен от начина, по който възпитаникът му тренира в родината си Филипините за боя си с пуерториканеца Мигел Кото на 14 ноември в Лас Вегас. Пакиао избра град Багио за място на подготовка за срещата, с което Роуч не беше напълно съгласен, предлагайки "Pacman" да тренира в "Wild Card Gym", Лос Анджелис.

"Сутрешните бягания на Мани с кадетите от армията и вечерните игри на баскетбол не са по вкуса ми", сподели Роуч. "Бягането и баскетбола не са част от тренировъчната му програма. Крайно време е да се сложи край на тези малки забавления. Всичко това е много хубаво, но ние се подготвяме за боксов мач. Мани не може да тича, играе баскетбол и тренира по едно и също време."

"Той може да играе баскетбол всяка неделя, но не и по време на дните, отредени за тренировка. Подготовката за един мач е нещо много тежко, а той губи много време. Ако трябва да откъртя баскетболния ринг от коша, то със сигурност ще го направя", добави треньорът.

Според мнозина специалисти, мачът на Пакиао с осезаемо по-едрия от него Мигел Кото, ще бъде най-голямото предизвикателство в кариерата му на боксьор досега.

мани пакиао бокс състезание

Източник: СПОРТА.БГ

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес